INTREBARI FRECVENTE // Pasi Comanda


o1. Care sunt pasii unei comenzi?

Am incercat sa organizam acest magazin intr-un mod cat mai intuitiv pentru tine.

In primul rand te invitam sa vizitezi fiecare sectiune si sa vezi ce iti face cu ochiul, indiferent de buget. 

La fiecare produs se afla un buton "cumpara" pe care daca dai click, produsul este adaugat automat in cos. Pe orice pagina ai naviga, in partea dreapta sus vei vedea in permanenta suma totala a comenzii tale.

Comenzile se fac doar online, pe www.magazinpacpac.ro. Pentru a se evita confuzii privind produse sau adresa de livrare, NU primim comenzi telefonice. Magazinul este optimizat si pentru telefon, astfel incat se poate accesa si astfel, in cazul in care nu aveti acces la un calculator.

In momentul in care consideri ca ai gasit ceea ce ai nevoie, poti sa vizualizezi lista cumparaturilor tale facand click pe butonul cos cumparaturi localizat in partea drepta sus.

In momentul in care ai adaugat (cu ajutorul butonului  + ) sau ai sters din produsele alese (cu ajutorul butonului  - ) si consideri ca ai atins un echilibru intre bugetul de care dispui si produsele pe care le doresti, faci click pe butonul finalizeaza comanda. Daca vrei sa mai comanzi, faci click pe butonul vreau sa mai cumpar. Toate cumparaturile tale sunt salvate si nu se vor sterge, decat daca tu vrei asta.

Daca te-ai hotarat sa finalizezi comanda, ramane sa introduci datele de contact personale (sau ale unui prieten, daca vrei sa ii faci o bucurie) si sa plasezi comanda.

Odata comanda finalizata, urmeaza sa primesti un e-mail de confirmare automat. In cazul in care nu il primesti in maxim 30 minute te invitam sa verifici si in Bulk /Spam Folder si sa marchezi corespondenta de la noi ca fiind solicitata.

In termen de maxim 24 de ore, un consultant Ghost Gear urmeaza sa compare comanda dumneavoastra cu stocul din Sibiu si daca este cazul cu cel al furnizorilor nostri, sa rezerve aceste produse si sa va contacteze telefonic. De asemenea veti primi si un e-mail cu datele bancare in care sa faceti plata daca optati pentru plata in avans.

O comanda este considerate ferma abia din momentul in care aceasta este confirmata telefonic.

Plata se poate ramburs ( la primirea pachetului ) sau prin virament bancar sau prin Paypal sau cu cardul.

Comanda se trimite in aceasi zi, daca aceasta este facuta pana la ora 15.00 -pentru a avea timp sa o impachetam si sa chemam curierul sa o ridice. In cazul in care sunt produse care trebuiesc comandate de la furnizori, dureaza aproximativ 5 zile lucratoare pana cand acestea ajung in Sibiu.


o2. Ce avantaje am cand comand?
o3. In cat timp primesc produsul comandat?
o4. Preturile sunt cele afisate pe site?
o5. As putea sa vin personal undeva sa cumpar produsele de pe site?
o6. Pot comanda un produs care nu este pe stoc?
o7. Pot sa anulez o comanda facuta?
o8. Trebuie sa merg la Politie pentru un permis port-arma?
o9. Oferiti servicii de upgrade la replicile cumparate?
1o. Pot sa folosesc bile de plumb/otel etc. in aceasta replica?
11. Produsele sunt acoperite de garantie?