GHOST GEAR // Despre Noi


Bun Venit!

Bun venit pe magazinpacpac.ro. Speram ca in timp sa iti castigam increderea si sa devenim furnizorii tai principali de echipamente si consumabile airsoft. La fel ca si tine, suntem pasionati de airsoft si nu ratam nici joc de sfarsit de saptamana, sau unul mic dupa program -in cursul saptamanii.

In urma cu cativa ani, cand acest magazin incepea sa prinda contur doar pe hartie, l-am gandit din prisma unui jucator de airsoft si nu din prisma unui vanzator. Am incercat sa il facem cat mai simplu de folosit si de asemenea ne-am gandit cum sa iti aratam ca apreciem fiecare comanda pe care o pui la noi. Punem cadouri in fiecare pachet trimis, ba chiar avem si transport gratuit cand comanzi peste o anumita valoare. De asemenea, fiecare replica care pleaca catre tine este verificata pentru a fi siguri ca iti trimitem ceva 100% functional.

Suntem convinsi insa ca mai pot fi facute multe, asadar orice idei de imbunatatire a magazinului si a serviciilor ai avea, asteptam cateva cuvinte de la tine pe adresa contact@magazinpacpac.ro. Promitem ca in 48 de ore sa iti raspundem si sa recompensam orice idee buna. 

Valorile in jurul carora am construit aceasta afacere:

  • sa oferim cea mai variata oferta de produse airsoft din Romania;
  • sa fim mai degraba consultanti decat vanzatori; 
  • sa rasplatim fidelitatea clientilor pe care preferam sa ii privim ca pe niste parteneri. 

Speram ca in timp sa ajungem sa fim priviti ca un partener, pentru orice veteran in ale airsoftului sau pasionat aflat la inceput de drum. 

In continuare, iti dorim cumparaturi cat mai bune!


Politica Confidentialitate

Termeni si Conditii

Procedura Comanda

Intrebari Frecvente

Contacteaza-ne!