GHOST GEAR // Termeni si Conditii


Conditii de siguranta

Replicile de airsoft sunt destinate unor activitati sportive cu caracter recreativ. Ele sunt catalogate ca jucarii de legislatia romana si nu sunt destinate autoapararii; Replicile de airsoft vor fi folosite doar purtand ochelari de protectiecare ating sau depasesc standardul de protectie ANSI's Z87.1-2003. Acest standard inseamna ca ochelarii suporta o lovitura directa de 3 Jouli fara a se sparge. Sunt exclusi ochelarii de soare; Nu se va trage in animale, sau persoane fara ochelari de protectie; Nu se va trage in ceilalti de la distanta mica.


Replicile si Legislatia Romana

1. Legislatia Romana in vigoare incadreaza replicile pentru airsoft in categoria arme-jucarii. Prin urmare,  un permis port arma pentru achizitionarea unui astfel de produs nu este necesar.

2. In cazul folosirii lui in scopuri ilegale (un jaf, amenintarea sau intimidarea cuiva), pedeapsa legala va fi aceasi ca si cum ati facut uz de o arma reala. Daca replicile de airsoft sunt folosite in locuri publice pentru a intimida sau pentru a realiza acte ilegale, acestea vor fi tratate ca arme reale cu toate consecintele ce decurg din nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Prin "locuri publice" se intelege orice loc deschis sau expus vederii publicului. Acesta include strazi, poduri, alei, piete, parcuri, sosele, parcari, automobile (indiferent ca sunt in miscare sau nu), cladiri deschise publicului larg, inclusiv cele care servesc mancare si bauturi sau ofera facilitate de recreere (cinematografe, parcuri de distractie, etc);

3. Replica de airsoft se foloseste doar in spatii special amenajate si la jocurile organizate, pentru a se evita eventualele accidentari. Se recomanda transportareareplicii in husa/geanta speciala sau cutie de transport. Altfel riscati inducerea in eroare a fortelor de ordine.


Plata si Expeditia

Plata se poate face ramburs ( la primirea pachetului ), prin transfer bancar cu ordin de plata sau Paypal in maxim 20 de zile.

O comanda este considerate ferma abia in momentul in care aceasta este confirmata telefonic. Daca se intampla ca dupa ce ati facut plata sa va razganditi, comanda poate fi anulata doar in cazul in care produsele nu au plecat de la furnizorii nostri. Daca produsele au plecat deja, nu mai putem face nimic. Daca produsele nu au plecat, banii se returneaza in contul indicat de dumneavoastra, minus o taxa de anulare in valoare de 10% din valoarea totala a comenzii (care include comisioanele bancare conexe tranzactiilor intermediate). In cazul in care produsul sau produsele comandate nu se mai afla pe stoc, suma vi se returneaza integral, fara nici un comision sau alte taxe. Din momentul confirmarii platii ne angajam sa va livram produsele comandate in maxim 10 zile lucratoare. In caz contrar, suma transferata vi se returneaza integral, fara nici un comision sau altetaxe.


Cateva note finale...

Odata ce ati finalizat comanda, o fisa de comanda va fi completata pentru dumneavoastra chiar daca comanda inca nu a fost platita. In cazul in care ati apasat din greseala pe butonul de finalizare al comenzii, va rugam sa trimiteti un e-mail la contact@magazinpacpac.ro cu numarul comenzii si vom anula comanda. Dupa plasarea unei comenzi, in contul dumneavoastra, la sectiunea "COMENZI/ Ultimele Comenzi" , veti observa ca in dreptul comenzii realizate scrie "Comanda neplatita". In maxim 24 de ore, consultantii Ghost Gear vor verifica daca transferul de bani a fost realizat si vor modifica statusul comenzii in "Comanda in curs de procesare".  Odata comanda expediata catre dumneavoastra, statusul comenzii va fi modificat in "Comanda finalizata". Daca avetii dubii in privinta realizarii platii (in cazul in care ati platit prin Paypall) va invitam sa accesati contul dumneavoastra Paypall si sa verificati daca plata a fost realizata. In cazul in care sunt observatii legate de comanda dumneavoastra pe care doriti sa ni le aduceti la cunostinta, va invitam sa completati "casuta de comentarii" inainte de a finaliza comanda si a face plata. Cu orice probleme v-ati confrunta, va invitam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la adresa contact@magazinpacpac.ro. Promitem sa dam dovada de promptitudine!