Sektion 9
regulament forum Sectia 9 resurse
- echipa
- structura
- stil de joc
- forum
- parteneri
 
- conditii
- regulament
- echipament
- aplicatie
 

 

   

Bun venit!

Bun venit pe pagina de prezentare a Sektion 9 Airsoft Club Sibiu. Aici vei gasi mai multe informatii despre Sektion 9, cine suntem si cu ce ne ocupam.

Sektion 9 - Misiune & Viziune

Misiunea clubului este de a promova airsoftul ca si sport si de a contribuii la dezvoltarea unui stil de joc care sa presupuna lucru in echipa, initiativa, leadership si onestitate. Vedem acest lucru posibil prin abordarea unor scenarii tip Mil Sim care sa ajute fiecare jucator sa dea ce este mai bun in el si sa isi exploreze intregul potential. Mai multe despre istoricul Sektion 9 aici .:

Insignia
Ca heraldica, emblema clubului contine unele elemente care consideram ca reprezinta cel mai bine valorile, identitatea si stilul de joc al echipei.

Incercam sa dam 110% in tot ceea ce facem. Suntem mandrii de succesele noastre, invatam din esecuri si incercam sa nu mai repetam erorile din trecut.

Elementele care compun emblema este formata dintr-un corb ca element central, incadrat de un scut jumatate alb / jumatate rosu si avand litera S in stanga si cifra 9 in dreapta.

Fortius Quo Fidelius” (Forta prin Fidelitate) este motto-ul nostru. Mai mult despre despre acest motto si simbolurile care apar in sigla clubului poti sa citesti aici .:

logo s9

De ce Sektion 9?

Mare parte din membri Sektion 9 joaca airsoft deja de cativa ani. Incercam sa dam un alt standart jocurilor saptamanale in acelasi timp incercand sa facem acest lucru intr-un mod cat mai distractiv cu putinta.

Sektion 9 are la baza doua echipe. Rolurile fiecarui jucator din cele doua echipe sunt bine delimitate, fiecare membru trebuind sa aiba capacitatea de a prelua la nevoie alt rol.

ECHIPAMENTUL OBLIGATORIU DE BAZA

Fiecare membru nou al echipei va primi un set deinstructiuni care elaboreaza aspectul echipamentului obligatoriu.

Echipamentul obligatoriu de baza cuprinde:

  • uniforma camo flektarn
  • bocanci
  • rucsac tip militar (capacitate 35L)
  • statie radio + headset sau laringofon
  • replica proprie + husa / cutie de protectie
  • ochelari de protectie (certificati ANSI/DIN)

Echipamentul este achizitionat pas cu pas, in timp. Mai multe despre acest aspect aici .:

 

Copyright © 2009 Sektion 9. Toate drepturile sunt rezervate

 
   
Deja Vu
designed by
+ parteneri
+
 
 
+ +