Intra in joc 2 echipe ( Alfa si Delta ), fiecare avand ca obiectiv principal recuperarea unui focos nuclear ( balonul ), din punctul X si transportarea acesteia la punctual Y, in conditii de siguranta ( balonul umflat ).


Detalii


Pentru o mai buna identificare pe campul de lupta, una din echipe va fi purtatoarea unor banderole reflectorizante/colorate.


Fiecare echipa stabileste aria bazei intr-un perimetru delimitat si usor de recunoscut, urmand ca acelasi spatiu sa fie folosit pentru medic ca spital.


Echipele vor avea un medic desemnat inainte de inceperea partiedei ( medicul va purta o vesta reflectorizanta ), medic ce va putea trata jucatorii "raniti" prin atingerea acestora cu mana ( operatie posibila numai in zona bazei ), actiunea curativa fiind nelimitata.


Dupa tratamentul medicului, fiecare jucator isi poate relua locul in echipa.


In situatia cand purtatorul focoasei nucleare este eliminat, acesta va lasa pe sol obiectul transportat ( balonul ) si se va deplasa cu bratele deasupra capului catre baza asteptand ajutorul medicului.


Fiecare jucator poarta asupra sa un balon ( fara aer in el ).


Daca focosul ( balonul ) este detonat prin impuscare directa de catre unul din soldati, atat cel ce a tras cat si cel care-l transporta isi vor pierde viata ( definitiv ) fara posibilitatea de a mai fi tratati de medic, fiind considerata o situatie de iradiere letala.


In astfel de cazuri ca cel descris mai sus purtatorul initial al focoasei are datoria ca inainte de deplasarea catre baza, sa umfle un alt balon pe care-l va pozitiona in locul unde a fost eliminat.


Punctul initial X va fi situat pe acelasi plan cu bazele celor doua echipe si la distanta egala de acestea, in timp ce punctul de destinatie Y va fi plasat pe un plan superior sau inferior ( etaj sau subsol ), fiind marcat corespunzator.


Pentru a te asigura ca nu vei pierde nici un numar din 6mm te invitam sa te abonezi aici .: